Geboortecursussen

Door het volgen van een geboortecursus vergroot je de kans op een positieve bevalervaring. Je wordt voorbereid om om te gaan met de uitdagingen van een bevalling en de verschillende wendingen die een bevalling kan nemen. Een bevalling is voor de meeste mensen niet iets wat je maar even over je heen laat komen. We zitten snel en vaak in ons hoofd terwijl je tijdens een bevalling echt uit je hoofd mag gaan en je lijf en kindje(s) mag gaan volgen en voelen. 

Niet iedereen heeft echter dezelfde behoeftes als het gaat om de voorbereiding en de tijd die je er (samen) aan spendeert. Daarom kun je bij Yoga Mama verschillende cursussen volgen. 

Ik bied een geboortecursus Geboorte in Balans van 4 lessen waarin je wordt meegenomen in het geboorteproces, je leert waar jij ontspannen van wordt, wat je (geboorte)partner kan doen om jou een veilige en ontspannen omgeving te bieden, kijken we naar conditioneringen en angsten omtrent geboortegeven, krijg je samen praktische tools aangereikt die je tijdens de bevalling kunt inzetten. Als bonus zijn er nog twee lessen waarin aandacht wordt besteed aan de kraamperiode. Een volledige geboortecursus dus.

Als je van jezelf weet dat je bevallen heel spannend vindt of misschien een negatieve eerdere bevalervaring hebt, dan is de volledige geboortecursus het meest passend voor je. Ook kun je bij mij terecht voor coaching in de zwangerschap of kan ik als doula misschien wat voor je betekenen.

Op de pagina's van de cursussen zul je nog meer informatie vinden over de inhoud van de volledige geboortecursus.