Eendaagse Geboortecursus Spinning Babies®

Ben je op zoek naar een cursus waar je niet wekelijks naar toe hoeft? Waar je leert hoe je meer comfort in je zwangerschap kunt ervaren en hoe je tijdens de bevalling ruimte kunt maken voor de baby? En die een mooie aanvulling op de yoga of Centering Pregnancy is? Dan is de Eendaagse Geboortecursus Spinning Babies® wat voor jou en voor je (geboorte)partner. In deze cursus van 3 uur wordt er een palet aan oefeningen en theorie over en voor de geboorte aangeboden. Je leert hoe je bekken werkt en hoe de baby door het bekken roteert wanneer de baby geboren wordt en vooral hoe je tijdens de verschillende fasen ruimte maakt in het bekken. 

Rol van de Partner

De rol van de partner tijdens de bevalling wordt vaak onderbelicht, maar is een heel belangrijke rol. Ook voor partners is een bevalling een grote levensgebeurtenis dus ook jullie mogen hier op voorbereid worden. Naast het theoretische gedeelte over de bevalling staat de rol van de partner daarom centraal. Wat kun je als partner verwachten? En vooral, wat kun je als partner betekenen voor jouw vrouw? 

Wat kun je verwachten van de cursus?

- uitleg over de verschillende fasen van bevallen

- uitleg hoe je je lichaam in de zwangerschap al voorbereid op de bevalling

- bevalhoudingen

- oefeningen om tijdens de bevalling ruimte in het bekken te maken

- gezelligheid, luchtigheid en ontspanning 

Voor wie?

De cursus is voor de zwangere en haar/hun geboortepartner. Dit is vaak de partner van de zwangere, maar kan ook een vriendin, zus, moeder of iemand anders zijn. 

Vanaf wanneer?

De meeste zwangeren komen tussen de 25 en 35 weken zwangerschap. 

De kosten

De cursus is EUR 140,00 per stel. 

Data 2024

Donderdag 23 mei 19:00u-22:00u

Meld je hier aan! Per cursus maximaal 4 stellen. 

Terug naar Geboortecursus