Partnerworkshop zwangerschap

Niet alleen tijdens de geboorte van jullie kindje kun je als partner een mooie rol vervullen. Ook tijdens de zwangerschap is er al veel wat je met je vrouw kunt doen om haar verlichting te bieden en om samen bezig te zijn met de zwangerschap. Ik hoor vaak van partners dat de zwangerschap toch vooral iets is voor de zwangere vrouw en dat ze pas richting het einde van de zwangerschap meer bezig zijn met het kindje dat op komst is. Je kunt echter tijdens de zwangerschap al heel veel voor je partner betekenen en haar en de baby zelfs helpen om de baby in de meest optimale geboorte positie te krijgen. Hoe mooi is dat! 

De workshop is mooi te combineren met de partnerworkshop geboorte zodat je in twee avonden een volledige cursus hebt gevolgd. 

Wat kun je verwachten?

- een compacte workshop van 2 uur 

- heel veel praktische oefeningen

- uitleg over 'optimal fetal positioning' 

- massagetechnieken

- werken met de rebozo (Mexicaanse sjaal) 

- manieren om je vrouw te ondersteunen in de zwangerschap

Voor wie?

Zwangeren en hun partner. Als je echter iemand anders mee wilt nemen dan kan dat natuurlijk ook! 

Vanaf wanneer? 

Sommige oefeningen die we doen vragen een wat verder gevorderde buik. De technieken kunnen al wel aangeleerd worden, maar de voordelen ervaar je pas wanneer je buik wat zwaarder begint te worden. Meestal is dit rond week 28. Echter, omdat elk lichaam anders is kan ik er geen vaste zwangerschapsduur aan verbinden. Als je twijfelt, vraag het mij dan gerust! 

Kosten 

Per stel is het EUR 50,00. 

Tip: Combineer deze workshop met de Partnerworkshop Geboorte

Terug naar Geboortecursus