HypnoBirthing®

In deze cursus van 5 bijeenkomsten bereid jij je samen met je (geboorte)partner voor op de geboorte van jullie kindje. Het is een volledige cursus waarin jullie samen leren dat baren een heel natuurlijk proces is en dat een geboortecursus heel leuk is. Jullie leren beperkende gedachten ten aanzien van de geboorte van jullie kindje te herkennen en ze los te laten zowel bij een eerste kindje als wanneer je al een kindje op de wereld hebt gezet. Het is een cursus waarbij de rol van de (geboortepartner) heel belangrijk is en waarin hij/zij/hen leert wat zij kunnen betekenen tijdens de baring. 

Zwangerschapsduur: De cursus wordt meestal tussen 25 en 30 weken zwangerschap gestart. Eerder starten kan altijd en vanaf 33 weken kunnen we overleggen wat voor jullie het handigst is. Onderstaand vind je de eerstvolgende data van de cursus. Als je liever privé een cursus volgt dan is dat ook mogelijk.

Data 2022

* DONDERDAG 12 - 19 mei - 2 - 9 - 16 juni                      -    tijd: 19:30u - 22:00u ( VOL) (Studio Soetra, Amersfoort Centrum)

* DINSDAG 14 - 21 - 28 juni en donderdag 7 en 14 juli     -    tijd: 19:00u - 21:30u (nog 2 beschikbaar in Amersfoort Noord)

* WOENSDAG 29 juni en 6 - 13 - 20 en 27 juli                  -    tijd: 19:00u - 21:30u (nog 3 beschikbaar in Amersfoort Noord)

 

ZOMERSTOP 1 augustus t/m 21 augustus

Cursusduur: 5x 2,5 uur (en we hebben de tijd hard nodig, want je gaat veel van me leren :))

Kosten: EUR 314,00 (per koppel) Let op: verschillende verzekeraars vergoeden (deels) de cursus.

Wil jij ook volledig voorbereid zijn op een positieve geboorte ervaring? Toon dan je interesse door het contactformulier in te vullen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.hypnobirthingamersfoort.com, onderdeel van Yoga Mama.
 

Indien er door maatregelen niet op locatie cursus gegeven kan worden, zal ik de cursus in 'real-time' online geven. 

Terug naar Geboortecursus